Velkommen til ALUKAs officielle hjemmeside og web shop.   

 

Bag mærket ALUKA står jeg Helle, og det tøj jeg syr til dig skal være behageligt og blødt. Tøjet laves derfor i bløde eco-venlige materiale i monokrome farver. Hver enkelt ALUKA style betyder meget for mig, og ligeledes gør kvaliteten af det tøj jeg skaber til dig og kvalitet tager tid. Derfor er ALUKA et slowfashion mærke, hvor alle styles syes op i få antal og efter bestilling. Jeg arbejder ikke i kollektioner, men derimod i en basis kollektion, hvor materialevalg og farvevalg er nøje udvalgt og sammensat så det længe kan være en del af basis garderoben. 

Alt ALUKA syes lokalt af mig i mit lillle værksted, hvor jeg lige nu sidder og glæder mig til at sy din bestilling. 

 

 

Jeg elsker ideen om at have styles i min kollektion, som vil give dig et let og unikt valg. Jeg arbejder ud fra tanken om at hvert et outfit skal kunne sammensættes, så det kan følge dig fra morgen til aften. Det skal være basic wear essentials. Så måske hopper du i en ALUKA tee, dine favoritjeans eller nederdel, på med dine yndlingsstøvler, og du er klar til at gå ud af døren. Eller tag det femninine ALUKA Ruffel Sweat sæt på med stilletter og en habitjakke til, og du er klar til en aften i byen. Byt stiletterne ud med sneakers og habitjakken med din oversized bomber jakke, og nyd en behagelig søndag.

 

 

ALUKA er også på Instagram - Jeg elsker at høre fra jer, og er evigt taknemmelig for den støtte I sender. Følg ALUKAs univers @aluka_danmark. 

 

Uanset om du først lige har hørt om ALUKA, eller du har været med siden begyndelse, vil jeg gerne sig dig tusind tak for at du kiggede forbi min side

 

 Helle Hausgaard Ulstrup

 

 

Klik her for at komme til min Web Shop